Materialen

De specifieke keuze van metaal- en kunststofsoort is afhankelijk van de gewenste eigenschappen, toepassingsvereisten en budgetoverwegingen. Hieronder een overzicht van de meest gebruikte voor CNC-draaiwerk.Staal

Ontgrendel het potentieel van staal met onze CNC-volautomatische service! Staal, een veelgebruikt metaal, biedt ongeëvenaarde sterkte, duurzaamheid en veelzijdigheid. Of het nu koolstofstaal, roestvrij staal of gereedschapsstaal is, onze CNC-processen kunnen het moeiteloos bewerken.


Ontdek wat we kunnen bereiken met materialen zoals 11smn30, st37-2, st52-3 en meer! Samen creëren we succesvolle oplossingen.

Roestvrij staal

Roestvrij staal is een corrosiebestendige legering die minimaal 10,5% chroom bevat. Het wordt veel gebruikt in verschillende industrieën, waaronder de automobiel-, ruimtevaart- en voedselverwerking. Rvs303, rvs304,rvs316, rvs420, duplex, inconel enz...

Voor de productie worden zowel volle baren als buizen gebruikt.


Alluminium

Aluminium is een lichtgewicht metaal dat een goede sterkte-gewichtsverhouding en uitstekende corrosiebestendigheid biedt. Het wordt vaak gebruikt in de lucht- en ruimtevaart, automobiel- en elektronica-industrie.

Messing

Messing is een legering van koper en zink, bekend om zijn uitstekende elektrische en thermische geleidbaarheid. Het wordt vaak gebruikt in toepassingen die een goede corrosiebestendigheid en lage wrijving vereisen, zoals fittingen, kleppen enz.

Brons

Brons is een legering van koper en andere elementen, zoals tin of aluminium. Het biedt een goede sterkte, slijtvastheid en corrosiebestendigheid. Brons wordt vaak gebruikt in toepassingen zoals lagers, bussen en decoratieve stukken.

Kunststof

Kunststoffen die geschikt zijn voor CNC-bewerking zijn onder andere acryl, polycarbonaat, PVC, nylon, ABS en polypropyleen. Met behulp van CNC-technologie kunnen kunststoffen worden bewerkt om verschillende eindproducten te produceren, zoals behuizingen, onderdelen voor machines, prototypen, voor de automotive-industrie, lucht- en ruimtevaart- medische apparatuur, elektronica en vele andere sectoren

Andere diensten

Draaiwerk
Draaiwerk

Wij bieden een breed assortiment draaistukken aan, zowel het eenvoudige als complex draaiwerk.

Ontdek meer
Machinepark
Machinepark

12 CNC-draaibanken met uiteenlopende kenmerken.

Ontdek meer
Extra diensten
Extra diensten

Onderdelen assembleren, nabehandeling en personaliseren van de draaionderdelen enz...

Ontdek meer

Vrijblijvend jouw offerte aanvragen?

Ontvang makkelijk en snel een offerte.

Vul het contactformulier in, upload jouw .PDF of .JPG van jouw tekening.

Meld in het vak 'extra info' de gewenste hoeveelheid, uw specifieke vereisten en leveringstermijn.

Wij sturen jouw een offerte op maat.

Maximum 5MB toegelaten
Minimum MB nodig
Enkel Foto's (jpg,jpeg) en documenten (pdf,docx,doc) toegelaten
Maximaal 9999 bestanden toegelaten
Drag & drop bestanden hier
Drop file(s) here